המצרכים:
גרגרי תירס מגולחים מ-5 קלחים
מלח ופלפל
4 כפות חמאה (60 גרם)
3 כפות פרמזן
אופן ההכנה :
מכניסים את גרגירי התירס לסיר ומכסים במים.
מתבלים ומבשלים על אש בינונית עד שהגרגרים מתרככים (כשהתירס טרי זה לוקח דקות בודדות).
מסננים, ושומרים את מי הבישול.
טוחנים את התירס בבלנדר ומוסיפים בכל פעם מעט ממי הבישול, עד לקבלת תערובת סמיכה.
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהתערובת סמיכה מאוד וחלקה. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב מתמיד את החמאה, ומורידים מהאש.
מוסיפים תוך ערבוב את הפרמזן, מתקנים תיבול ומגישים