המצרכים:
• חסה ערבית – שורש בינוני (590 גרם), ראש חסה.
• עלי בייבי – אריזת ניילון (144 גרם)
• מנגו – יחידה גדולה (312 גרם), קלוף וחתוך לקוביות.
• רימון – 1/2 כוס – סה"כ (100 גרם)
• שקדים קלויים – חופן (29 גרם)
• פקאנים קלויים-מיובשים – חופן (35 גרם)
• הרוטב
• דבש – 2 כפות – סה"כ (44 גרם)
• שמן קנולה – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל)
• שום – שן, כתושה.
• חרדל – כפית (7 גרם)
• מלח – כפית שטוחה
• חומץ בלסמי – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל)
אופן ההכנה :
לערבב בקערה את כל מצרכי הסלט (חוץ מהשקדים והפקאנים).
לקלות את השקדים והפקאנים מעט במחבת ולהוסיף לקערת הסלט.
לערבב את מצרכי הרוטב היטב ולשפוך אל קערת הסלט 5 דקות לפני ההגשה.