המצרכים:
• מנגו – 2 יחידות גדולות – סה"כ (624 גרם), או אריזת מנגו קפוא וחתוך.
• שמנת מתוקה 32% שומן – קופסת קרטון (250 מ"ל), או קצפת צמחית.
• סוכר – 2 כפות שטוחות – סה"כ (30 גרם)
• אינסטנט פודינג בטעם וניל – 4 כפות שטוחות – סה"כ (40 גרם)
• תמצית וניל – כף (10 מ"ל)
אופן ההכנה :
לטחון את המנגו במעבד מזון ידני עד לקבלת מחית.
להקציף את השמנת המתוקה/הקצפת הצמחית עד לקבלת קצפת חלקה.
להוסיף לקצפת את מחית המנגו ושאר המצרכים, ולקפל בעדינות.
להעביר את התערובת אל שקית זילוף ולזלף אל כוסות הגשה.
לקשט את הכוס במה שאוהבים ולהגיש.