מנת נשנוש שהיא גם צבעונית וגם מפתיעה: חותכים קוביות בגודל זהה של אבוקדו ומלונים. אם יש כמה צבעים של מלונים, עוד יותר טוב.
כיצד מכינים:
מארגנים אותם מסודרים על מגש גדול ושטוח.
מערבבים בנפרד מיץ מלימון שלם, רבע כפית מלח גס, רבע כפית פלפל שחור גרוס גס וקצת צ'ילי יבש. אפשר להוסיף גם חופן עלי נענע קצוצים.
מפזרים מעל הפירות, ואוכלים.
ואיך לא, הכי כיף לפעמים זה פשוט למעוך את האבוקדו, לפזר מעל קצת מלח ומיץ לימון ולמרוח על לחם מלא עם איזו עגבנייה.
בתיאבון!